Сша Україна валюта курс банк Reuters курс долара Сша Україна

Курс долара до основних валют продемонстрував найбільші місячні втрати з 2010 року

Сейчас читают: 143
rbc.ua

Індекс долара США, який вимірює ставлення долара до шести основних валют, у середу впав на 0,37% до 106,48. У листопаді він втратив близько 4,3%, що стало найгіршим місячним показником з вересня 2010 року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters . Євро зросло на 0,4% до 1,0366 долара. Відносно фунта стерлінгів долар впав на 0,1% до 86,30 пенсів.

Інфляція в єврозоні у листопаді продемонструвала перше місячне уповільнення з червня минулого року, оскільки споживчі ціни зросли лише на 10,0% порівняно зі зростанням на 10,6% у жовтні.

Це, як і раніше, більш ніж у п'ять разів перевищує цільову ставку Європейського центрального банку. Але після майже двох років майже неухильне прискорення інфляції ринки можуть вітати будь-які ознаки того, що гірше вже позаду. "Загальна інфляція, як і раніше, надто висока і перевищує прогнози співробітників ЄЦБ, але напрям руху має значення.

Читать на rbc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA