Сша Україна валюта курс рубль Reuters Курс рубля Сша Україна

Російська влада підняла курс рубля до максимуму з 2014 року перед заявою Путіна

Сейчас читают: 299
rbc.ua

Курс російського рубля виріс до максимуму за вісім років по відношенню до євро у п'ятницю, 30 вересня. Рубль додав 6,5% і торгувався на рівні 51,87 - найвищого рівня із середини жовтня 2014 року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters . Рубль також виріс на 4,8% по відношенню до долара на позначці 54,44, досягнувши найсильнішої точки з 1 липня.

Рубль підтримується контролем за рухом капіталу та падінням імпорту, оскільки західні санкції були введені після вторгнення Росії в Україну, і компанії масово пішли з ринку.

Геополітичні ризики також залишаються підвищеними, оскільки найближчим часом очікуються нові санкції США та ЄС. За словами аналітиків, загроза санкцій змусила деяких інвесторів скоротити свої доларові активи, побоюючись, що обмеження можуть паралізувати російську торгівлю доларом. "Окрім впливу на торговельний баланс, ми відзначаємо ситуацію з посиленням санкційних очікувань.

Читать на rbc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA